Wanneer er een crisis is in je bedrijf of organisatie, ga ik samen met jou heel snel de feiten op een rij zetten. Wat is er precies gebeurd? Ik help je om daar een goed verhaal over te kunnen vertellen. Meteen daarna kun je dat verhaal aan de pers overbrengen.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn stimuleren, motiveren en enthousiasmeren. Ik laat je zien, horen en voelen hoe je je persoonlijke communicatie en presentatie, zelfs onder hoge druk, kunt versterken.

Begonnen als logopedist, heb ik daarna jarenlang les gegeven op de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg als docent Logopedie en Presentatie. Daar begeleidde ik vooral de studenten die afstudeerden in de richting radio, televisie en voorlichting, de ‘sprekende beroepen’.

Mijn fascinatie voor het gesproken woord is daar ontstaan. De overstap naar presentatie- en mediatraining en crisiscommunicatie was snel gemaakt. Door mijn werk op de academie werd ik gevraagd om hetzelfde te komen doen in Hilversum bij het NOS Journaal Radio 1 en RTL Nieuws.

“Ik weet nu hoe ik in korte tijd een interactieve presentatie in elkaar moet zetten.”

“Door de coaching van Rogier ben ik me veel meer bewust geworden van mijn eigen performance, van hoe ik overkom en wat ik uitstraal.”

“Rogier zegt precies wat hij bedoelt. Je voelt meteen verbetering dankzij zijn aanwijzingen.”

“Dankzij de stevige voorbereiding van Rogier was ik heel zeker van mijn zaak en kon op alle vragen van journalisten antwoord geven.”